Descriere
Cassia
Cinnamomum cassia
Strâns înrudit cu uleiul de scorțișoară, uleiul de Cassia are o aromă condimentată puternică, fiind suficiente cantități mici pentru a transforma orice amestec de uleiuri esențiale sau desert intens aromatizat. Cassia poate fi utilizat la gătit, fie ca înlocuitor pentru scorțișoară la plăcinte și specialități de panificație, fie individual, într-o varietate infinită de aperitive și deserturi.
Beneficii primare
- Deoarece au arome asemănătoare, Cassia și scorțișoara pot fi utilizate în mod interschimbabil la gătit.
- De asemenea, Cassia este un ingredient foarte apreciat la prepararea de diferite aperitive, pâini și deserturi.
Încălzește-te cu Cassia!
Utilizări
- Adaugă o picătură de ulei de Cassia și o picătură de ulei de Lămâie la apa de băut, pentru a obține o băutură răcoritoare cu aromă de citrice și mirodenii!
- Înlocuiește scorțișoara cu o picătură de ulei de Cassia în rețete, pentru a te bucura de o aromă bogată.
Indicații de utilizare
Precauții
A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, zonele sensibile și cu mucoasele. În cazul contactului cu pielea, diluează în mod generos cu un ulei de bază.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.